Over
Anouk Anink Styling

Scroll down icoon

‘The details are not the details. They make the design’. -Charles Eames, architect en ontwerper.

Bij Anouk Anink Styling ontwerpen we interieurs die passen bij de opdrachtgever. De kleinste details in het ontwerp mogen best een goed verhaal vertellen. Want een goed verhaal zorgt voor een uniek interieur om in te wonen of te werken.  Met een interieurontwerp wordt  de opdrachtgever altijd ontzorgd met een design dat gerealiseerd gaat worden. Het uitbesteden van de ontwerp fase bespaart klanten vaak veel tijd en ook geld.

‘A long time ago….’ (2010) vertrok Anouk als lifestyle & design student naar Barcelona om daar Interior Design te studeren. Terug in Nederland werd ze assistent styling voor verschillende (woon) tijdschriften en studeerde daarna af aan de Willem de Kooning academie.

Nu is Anouk Anink Styling met haar kantoor gevestigd in de oude Graan Jenever fabriek: de Wenneker. Hier worden de interieurontwerpen vormgegeven en gepresenteerd. Het is een creatieve plek die word gedeeld met: Het Horeca Concept en Het Style Concept. Ons hele ondernemersverhaal lees je hier.

Wil jij jouw interieurproject met ons bespreken, neem dan gerust contact op voor een kennismaking gesprek. We kijken ernaar uit om toffe projecten te stylen, te ontwerpen en te realiseren!

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek inplannen mail me gerust.

info@anoukanink.nl