Styling met Kunstplanten

Stappenplan & tarieven
Scroll down icoon

Styling met kunstplanten in drie stappen

Stap 1

Kennen we elkaar nog niet dan kom ik eerst langs om de sfeer te proeven samen met mijn collega’s van Het Style Concept. Zo krijgen we een goed beeld van de huidige look & feel en kunnen we jouw visie en die van het bedrijf bespreken. Door te achterhalen wat het bedrijf wil uitstralen kunnen wij hier ons advies op baseren en op concept niveau zorgen voor een duidelijke invulling. Na het opmeten van de ruimte gaan onze stylisten aan de slag.

Stap 2

De stylisten van Het Style Concept gaan aan de slag om een plan van aanpak te maken. Ze maken de ruimte visueel zodat je een goed beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat. Samen met de begroting weet jij precies wat waar komt en voor welke prijs  zodat er ,indien nodig, vroegtijdig aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Alles is maatwerk en de producten die wij adviseren komen uit een ruimer aanbod dan alleen onze webshop.

Wat kan je verwachten:

  • een plan van aanpak
  • een 2D en/of 3D schets met de beoogde locatie van de planten
  • de planten die wij adviseren
  • de potten die wij adviseren
  • het vulmiddel voor de potten dat wij adviseren.
  • een begroting

Alles passend bij jouw unieke concept

Stap 3

Als wij samen achter het plan staan gaan wij het realiseren! Wij richten de volledige ruimte in, monteren de planten, stylen de ruimte en ruimen alles weer netjes op. Je krijgt een volledig nieuwe uitstraling, en wij nemen de verpakking weer mee terug.

Tarief

Waar moet je qua kosten aan denken?

Na kennismaking, zijn de kosten voor het advies € 500,- euro, excl. BTW. (onafhankelijk van de ruimte en het aantal planten).

Deze kosten vervallen bij besteding van minimaal € 1995,- euro, excl. BTW voor aankoop van planten. Nadat je ons advies met offerte per mail hebt ontvangen krijg je 21 dagen bedenktijd. Tijdens deze periode kunnen er wijzigingen gedaan worden aan de offerte. Als je binnen 21 dagen akkoord gaat en voldoet aan het minimumbedrag zullen de kosten voor het advies vervallen.

Laat je de termijn  van 21 dagen verlopen of zie je af van de offerte voor levering van producten, dan zullen de kosten voor het advies in rekening gebracht worden.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek inplannen mail me gerust.

info@anoukanink.nl